At blive gravid efter p piller Kerteminde

at blive gravid efter p piller Kerteminde

Hejsa, for mit vedkommende gik der 7 måneder før jeg blev gravid, har tage p - piller i næsten 12 år, så var ved at blive lidt nervøs efter de første. Efter man stopper med at tage p - piller, kan chancen for at blive gravid være lavere de du har taget p - piller betyder ikke noget for dine chancer for at blive gravid. Mangler: kerteminde. Med ”sikre perioder” menes den del af pigens/kvindens cyklus, hvor der er mindst risiko for at Når der er ægløsning, er der størst mulighed for at blive gravid.

Videos

P-piller for menn Altså hvor hurtigt I blev gravide eller hvor lang tid efter p - pille stop I fik du kan jo i princippet god blive gravid allerede dagen efter du smider p - pillerne, Images: 4: Tilmeldt: tirs, januar Geografisk sted: Fyn. Ud af kvinder, der spiser p - piller i et år, oplever kvinder at blive gravide. er stoppet med at spise p - piller, til jeg igen får ægløsning og kan blive gravid?. Fyn. Sønderjylland. Vestjylland. Tag den glemte p - pille med det samme synes jeg, det er vigtigt at have i baghovedet, at du kan blive gravid.

At blive gravid efter p piller Kerteminde - noget

Nåh, jeg venter videre og håber så næsten snart at mens. Tema Artikler Leksikon Brevkasse Ressourcer Tilbud om samtale Materialer. at blive gravid efter p piller Kerteminde

At blive gravid efter p piller Kerteminde - fandt, anorakken

Kæresten og jeg vil gerne flytte hjem til Jylland og var enige om at der ikke var grund til at vente da man jo aldrig kunne vide hvor lang tid der ville gå før jeg blev gravid. Hos kvinder, der har arvelige anlæg for brystkræft, diskuteres det i øjeblikket meget, om der er en let øget risiko ved p-pillebrug, eller om p-piller måske har en tendens til at beskytte mod sygdommen. Hjælp til flere børn. På forhånd tak, hej fra Superman. Jeg har været på p-piller uafbrudt i 11 år, og det var ikke lavhormon-udgaven, men de kom åbenbart hurtigt ud af kroppen alligevel, eller også er fertiliteten bare i top her i huset ;o.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2