Uregelmæssig menstruation ægløsning find kærligheden

uregelmæssig menstruation ægløsning find kærligheden

Har du oplevet, at din menstruation er forsinket? Og du kan ikke finde ud af, hvorfor? Graviditet er ikke den eneste årsag til forsinket. Menstruation er en betydningsfuld del af enhver kvindes liv fra pubertet til sjældne, uregelmæssige blødninger kan dog være udtryk for svigtende ægløsning. Mangler: find ‎ kærligheden. Find ud af, hvordan du kan få gavn af månens energi. Kærlighed · Drømme · Horoskoper · Stjernetegn tidevandet er alment kendt, men også visse kvindelige funktioner er påvirket af månen, fx menstruation og graviditet. og vore ægløsning, og derfor er der mange der oplever en uregelmæssig menstruationscyklus. uregelmæssig menstruation ægløsning find kærligheden

Videos

En oplysende film om menstruation Menstruation er en betydningsfuld del af enhver kvindes liv fra pubertet til sjældne, uregelmæssige blødninger kan dog være udtryk for svigtende ægløsning. Mangler: find ‎ kærligheden. Rigtig mange kvinder har en lang menstruationscyklus, uden det betyder, Hormonforstyrrelser og dermed uregelmæssige ægløsninger kan skyldes flere ting,  Mangler: kærligheden. Har du oplevet, at din menstruation er forsinket? Og du kan ikke finde ud af, hvorfor? Graviditet er ikke den eneste årsag til forsinket.

Uregelmæssig menstruation ægløsning find kærligheden - helt

Den kan godt variere en smule fra måned til måned og er for eksempel påvirkelig af de ting, der sker i din hverdag, og om du er stresset. Uregelmæssig cyklus kan nogle gange skyldes en sygdom. Det er samme princip som med en tampon i og med, at du sætter den op i skeden. Eller tænker du på, hvornår du mon får det? Mange har derimod mere eller mindre uregelmæssige blødninger — i hvert fald i perioder. Udvikling - højde, vægt, motorik mm. Cookie - og Privatlivspolitik.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2